I-V 10:00 - 18:30, VI 10:00 - 15:00
Ulonų g. 2, Vilnius
Anglies plieno wok keptuvė 28cm
Anglies plieno wok keptuvė 28cm
Anglies plieno wok keptuvė 28cm
Anglies plieno wok keptuvė 28cm
Greitas pristatymas
Saugus pirkimas
14 dienų grąžinimo garantija
Garantinis aptarnavimas

Anglies plieno wok keptuvė 28cm

Kodas:TB1711 Prekės ženklas:
Išparduota
Kiekis
45,00 €

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
mokilizingas.lt

PRISTATYMAS

Kurjeriu — per 1-3 d.d.
Perkant kepsninę už 100€ ar daugiau - NEMOKAMAI

Venipak paštomatu
Užsakius už 30€ ar daugiau - NEMOKAMAI 

Atsiėmimas parduotuvėje — NEMOKAMAI
Atsiimkite Ulonų 2, Vilnius per 30 min

Anglies plieno wok keptuvė yra puiki alternatyva teflonu dengto paviršiaus keptuvėms, tačiau ją reikia prižiūrėti.

Wok yra aukšta kūgio formos keptuvė, naudojama kinų virtuvėje. Nepaisant to, šis indas dažnai praverčia gaminant ir tradicinius europietiškos virtuvės patiekalus. Galėsite ne tik virti, bet ir kepti įvairiausius produktus, todėl ši keptuvė nustebins savo universalumu bei padės išvengti krūvos nešvarių indų. Dėl unikalios formos Wok keptuvė greitai įkaista, todėl yra nepamainoma pagalbininkė maisto ruošos procese.

Kepimas yra pagrindinė Wok keptuvės paskirtis. Produktai nesukrenta, lieka traškūs, išsaugo spalvą, naudingas medžiagas ir vitaminus. Idealiai tinka kepti mėsą, sojos varškę - tofu, daržoves ir kiaušinius.

Pakepinti maistą Wok keptuvėje yra labai paprasta. Įpilkite šiek tiek aliejaus ir gerai pakaitinkite. Puikai tiks pakepinti mėsą, krevetes, daržoves ar vaisius.

Virimui Wok keptuvė naudojama rečiau, tačiau vis dėl to tam tinka. Ant ugnies Wok keptuvės šonai gerai įkaista, o tai pagreitina virimo procesą. Lengvai paruošite guliašą, sriubą, rizotą ar įvairius įdarus, o tam reikės mažiau riebalų.

Taip pat maistą galite virti bambukiniuose ar nerūdijančio plieno garų puoduose virš Wok keptuvės. Taip rekomenduojame ruošti daržoves, koldūnus, mėsą ar žuvį.

Tinkamai apdorojant, keptuvės paviršiuje susidaro natūralus nelipnus paviršius, sumažėja priežiūros poreikis ir pagerėja nelipnios savybės. Keptuvę galima naudoti su metaliniais indais ir įrankiais. Ji tinka visų tipų viryklėms, įskaitant orkaitę.

Keptuvė pagaminta iš juodo anglies plieno. Keptuvėje nėra jokios papildomos dangos. Juodas keptuvės paviršius yra juodo anglies plieno savybė, o ne sluoksnis. Kadangi keptuvės dubuo nėra iš nerūdijančio plieno, svarbu atidžiai laikytis priežiūros instrukcijų. Tinkamas keptuvės paruošimas pagerina kepimo kokybę ir apsaugo keptuvę nuo rūdžių. Tinkamai naudojant ir prižiūrint, keptuvė tarnaus ilgai. 

Prieš naudojant:
Keptuvę plaukite rankomis su karštu vandeniu, nedelsdami nusausinkite. Keptuvės paviršius yra iš anksto suteptas apsauginiu tepalu gamybos proceso metu, todėl jis nebūtinai turi būti sutepamas iškart po naudojimo.

Keptuvės naudojimas:
Visada kaitinkite keptuvę žemoje temperatūroje. Per daug kaitinant keptuvės dugnas deformuosis. Nerekomenduojama kaitinti keptuvės visiškai tuščios, pavyzdžiui, kepdami galite įpilti nedidelį vandens kiekį. Anglies plieno keptuvė yra plonesnės medžiagos nei, pavyzdžiui, ketaus, ir ji labai greitai įkaista net ir esant neaukštai temperatūrai (ypač su indukcine virykle), todėl nekepkite ant labai aukštos temperatūros. Kepdami visada naudokite riebalus ar aliejų. 

Po naudojimo:
Keptuvę plaukite rankomis karštu vandeniu, geriausia iškart po naudojimo, kad nešvarumai būtų kuo geriau pašalinti. Paprasčiausias būdas išvalyti keptuvę – joje virti vandenį iš karto po kepimo, kad prilipęs maistas būtų lengvai pašalinamas. Keptuvės negalima plauti indaplovėje. Nepalikite keptuvės mirkti vandenyje, nes ji nėra pagaminta iš nerūdijančios medžiagos, taip pat nepalikite keptuvės išdžiūti atvirame ore, o ją nedelsdami nusausinkite, kad apsaugotumėte nuo rūdžių.

Savybės:
Viršaus skersmuo: 28 cm
Medžiagos storis: 2 mm
Medžiaga: anglies plienas 
Svoris: 1,392 kg

 

TB1711