I-V 10:00 - 18:30, VI 10:00 - 15:00
Ulonų g. 2, Vilnius
Krosnelė Šamotas 7
Krosnelė Šamotas 7
Krosnelė Šamotas 7
Krosnelė Šamotas 7
Krosnelė Šamotas 7
Krosnelė Šamotas 7
Krosnelė Šamotas 7
Krosnelė Šamotas 7
Greitas pristatymas
Saugus pirkimas
14 dienų grąžinimo garantija
Garantinis aptarnavimas

Krosnelė Šamotas 7

Kodas:KROSNELĖ Prekės ženklas: Krosnis
Išparduota
Kiekis
120,00 €

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
mokilizingas.lt

PRISTATYMAS

Kurjeriu — per 1-3 d.d.
Perkant kepsninę už 100€ ar daugiau - NEMOKAMAI

Venipak paštomatu
Užsakius už 30€ ar daugiau - NEMOKAMAI 

Atsiėmimas parduotuvėje — NEMOKAMAI
Atsiimkite Ulonų 2, Vilnius per 30 min

Tai labai paprastos konstrukcijos bei naudojimo plieninė krosnelė/viryklė.Siekiant kuo didesnio šiluminio efekto, viduje sumontuota 15 šamotinių plytų, kurios išlaiko 1500 C, greitai įkaista ir ilgai palaiko šilumą. Krosnelėje galima kūrenti visas kietojo kuro rūšis – įskaitant ir anglis. Tinka naudoti: statybose, namuose, dirbtuvėse, garažuose ar sandėliuose. Viršuje esantis dangtis gali būti naudojamas maisto virimui Šamotas užtikrina krosnelės ilgaamžiškumą bei sulaiko šilumą.

Išmetimo anga su sklende - naudojama krosnelės temperatūros kėlimui. Kuo plačiau atidaryta sklendė, tuo greitesnė yra kuro sąnaudos ir aukštesnė šildymo vertė.
Viršutinės ir apatinės stiprios durys - durys pagamintos iš vieno reljefinio lakštinio metalo gabalo. Viršutinės durys - užpildas / apatinės durys - širdis.
Vidiniai durų sutvirtinimai
Stiprūs ir masyvūs vyriai - židinys turi stiprius ir patvarius vyrius, kurie puikiai tinka kasdieniam naudojimui. Vyriai leidžia, pavyzdžiui, nuimti dureles periodiškam židinio valymui ar priežiūrai.
Ebonito rankena  yra įrodytas ir geras sprendimas greitam, saugiam ir patogiam krosnies naudojimui. Naudojama medžiaga (ebonitas) yra labai patvari ir atspari aukštai temperatūrai.
Degimo normos valdymas - viršutinėse durelėse yra reguliuojama antrinė oro sklendė su trimis 15 mm skersmens skylėmis. Reguliuodami oro tiekimą, galime reguliuoti degimo spartą.
Nuimamas dangtis krosnelės viršuje, kurio skersmuo yra 180 mm, nuimant dangti galima krosnelę naudoti kaip viryklę, taip pat patogu išvalyti vidų, sukrauti pakurą, arba pakeisti šamotines plytas.
Šamotu išklotas židinys yra krosnies širdis, todėl svarbu, kad jame naudojamos medžiagos būtų geriausios kokybės. Užpildymui naudojamos lenkiškos saber plytos PCO Żarów, kurios dėl didelio atsparumo, stiprumo ir puikių šilumos išlaikymo savybių - puikiai tinka židiniams.
Nuimama peleninė  - esanti žemiau degimo kameros, užtikrina labai greitą, lengvą ir be rūpesčių krosnies veikimą.
Reljefinis korpusas su armatūra - siekiant užtikrinti tinkamą saugos laipsnį, mes naudojame taikomą pagrindinį krosnies korpusą, sudeginami iš vieno lakštinio metalo gabalo ir tada sulenkiami. Naudojant tikslios gamybos įrangą, galima patobulinti krosnies plieno elementus. Lazerinio pjovimo ir lenkimo technologijos naudojamos gamybos procese su CNC įrenginiais. Korpusas taip pat turi tinkamus sutvirtinimus ant šoninių sienų, kurios padidina krosnies standumą.
Didelė degimo kamera - leidžia įdėti daug kietojo kuro. Patikima šamoto krosnis, atitinkanti visus saugumo reikalavimus energijos vartojimo efektyvumas saugus eksploatavimas šiluminis efektyvumas 1 klasės išmetamas CO2 kiekis naudojimas patalpų šildymui lodzės terminės technologijos instituto išduotas sertifikatas Nr. 334.

Dėl labai paprasto dizaino ir medžiagų krosnelė yra labai efektyvi ir tuo pačiu ekonomiška. Krosnelei įkaisti reikia tik 10-20 minučių, kad ji pradėtu šildyti. Krosnis ypač tinka šildyti vykstant statyboms, kotedžuose, garaže, dirbtuvėse, butuose - ji taip pat gali būti avarinis šilumos šaltinis. Ši krosnelė yra tikrai paprasčiausias ir pigiausias kietojo kuro patalpų šildytuvo būdas. Ji yra labai paprasta ir greitai montuojama, lengvai transportuojama ir tinkamai naudojant (neperkuriant krosnelės iki paraudonavimo nuo karščio) gali būti naudojami daugeliui šildymo sezonų.

Ypatybės:

Saugumas ir sertifikavimas patvirtinimas
Atitiktis standartui PN-EN-13240, PN-82/C-9700 remiantis Lodzės terminės technologijos instituto išduotu sertifikatu Nr. 334
nuimamas viršutinis dangtelis
Sklendė
Nuimamos ketaus grotelės
Nuimama peleninė
Galima deginti įvairias medžiagas
Sušyla per 10-15 min


Specifikacijos:

Šildymo galia: apie 4kW
Maksimali šildymo galia: apie 5kW
Matmenys: 320mm x 355mm x 670mm
Efektyvumo klasė: A
Bruto svoris: 30kg 
Galinė išmetimo anga: 120mm
Plieninis korpusas, lakšto storis 2mm
Išeiga: 71% 
Dūmų išmetimo temperatūra: 248 °C
Vidutinis išmetamųjų dujų srautas: 12 - 14 Pa
Kuro sąnaudos: apie 1,10 kg/val.
Kuro tipas: kietasis kuras (malkos)
Drėgmė ≤ 20%* mg/Nm3




Krosnis
KROSNELĖ