I-V 10:00 - 18:30, VI 10:00 - 15:00
Ulonų g. 2, Vilnius
Granulinis grilis Traeger Timberline 850
Granulinis grilis Traeger Timberline 850
Granulinis grilis Traeger Timberline 850
Granulinis grilis Traeger Timberline 850
Granulinis grilis Traeger Timberline 850
Granulinis grilis Traeger Timberline 850
Granulinis grilis Traeger Timberline 850
Greitas pristatymas
Saugus pirkimas
14 dienų grąžinimo garantija
Garantinis aptarnavimas

Granulinis grilis Traeger Timberline 850

Kodas:TFB85WLEC Prekės ženklas:
Išparduota
Kiekis
2 399,90 €

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
mokilizingas.lt

PRISTATYMAS

Kurjeriu — per 1-3 d.d.
Perkant kepsninę už 100€ ar daugiau - NEMOKAMAI

Venipak paštomatu
Užsakius už 30€ ar daugiau - NEMOKAMAI 

Atsiėmimas parduotuvėje — NEMOKAMAI
Atsiimkite Ulonų 2, Vilnius per 30 min

Timberline tai prestižinė Traeger modelių serija ir tikras darbinis arklys. Tai statinės formos granulinis grilius su 3 aukštų kepimo grotelėmis. Puikiai suprojektuota riebalų surinkimo sistema leidžia mėgautis visada švaria kepsnine riebalams nutekant į riebalų gaudyklę ir tolygiu karščio pasiskirstymu tiek viršuje, tiek apačioje.

Kepimo tolygumas
Siekiant sukurti visiškai tolygų kepimą, Timberline kamino anga griliaus gale, tai leidžia iki minimumo sumažinti temperatūros svyravimus kepsninės viduje.
Griliaus dizainas leidžia visiškai užtikrinti vienodą temperatūrą visose trijose lentynose. TurboTemp režimas užtikrins greičiausią įmanomą kepsninės įkaitimą, o SuperSmoke režimas ryškiausią medienos dūmo skonį ir aromatą patiekale.

Grilinkite bet kokiu oru!
Kepsninė yra visiškai sandari, jei lyja lietus galite nesijaudinti, kad granulės sušlaps ir kepsninė užges. Kepsninė turi kokybiškus fiksuojamus ratukus patogiam transportavimui. Timberline vidus papildomai izoliuotas nerūdijančiu plienu, todėl temperatūra kepsninės viduje būtent tokia, kokią nustatėte, nesvarbu koks oras lauke.

Norite patogaus kepimo?
Traeger Timberline naudoja temperatūros reguliavimo sistemą, labai panašią į virtuvinės orkaitės. Kepsninės viduje esantis termostatas palaiko tikslią jūsų pasirinktą temperatūrą dozuojant granules, o jums belieka tik atsipalaiduoti ir sulaukti kol viskas iškeps.
Kepsninės termostatas gali būti valdomas ir per jūsų telefoną, jame matysite ir temperatūros zondų infomaciją. Dėka šių "WiFIRE"  valdiklio funkcijų pamiršite ką reiškia vaikščioti ir tikrinti kas vyksta kepsninėje! Komplekte esantis granulių sensorius jums visada leis žinoti, kiek granulių yra jų konteineryje.
Kepimo metu išvažiavote apsipirkti, o jūsų patiekalas baigia kepti? Ne problema - Traeger programėlėje galite pasirinkti "Keep warm" funkciją ir jūsų kepsninė išlaikys jūsų maistą šiltą kol grįšite.

Hot & Fast ar Low & Slow
Paprasčiau nebūna! "Timberline" yra nepakeičiamas rūkyme ir lėtuose kepimuose, būtinybės vartyti patiekalų nėra.
Grilius išsaugo mėsą drėgną ir sultingą ir ją be jokios priežiūros galite palikti įjungtą per naktį, būnant darbe ar žiūrint jūsų mėgstamą serialą.
Šiose kepsninėse galima drąsiai kepti ir steikus, tačiau idealiam rezultatui rekomenduojame papildomas GrillGrates groteles arba ketaus keptuves ar plokštumas.

Sukurtas mėgautis
Didelis kietmedžio briketų konteineris leis kepti 10 valandų arba rūkyti 20 valandų. O galingas sraigtas nenutrūkstamai dozuos granules į degimo kamerą greitam ir karštam kepimui ar lėtam rūkymui. Degimo kameroje esantis elektrinis degiklis uždegs kurą ir neleis jam užgesti.
Priekyje ir šone įmontuotos lentynos, bambuko pjaustymo lentelė ir kabliukai įrankiams užtikrins, kad viskas ko reikia, visada būtų po ranka.
Būdamas elektrine kepsnine, Traeger yra labai taupus, pirmomis minutėmis sunaudos 300 vatų, o likusiam kepimui vos 50 vatų elektros.
 

Specifikacijos:
Matmenys: 116 x 129 x 71cm
Apatinis kepimo paviršius: 55 x 40cm
Vidurinis kepimo paviršius: 55 x 35cm
Viršutinis kepimo paviršius: 55 x 30cm
Medienos granulių sąnaudos: 2-6val/1kg
Elektros sąnaudos: 30-300W
Maksimali temperatūra: 260°C
Svoris: 96kg
Garantija: 3 metai

Pilnai izoliuota konstrukcija,
Bambuko pjaustymo lenta ir nerūdijančio plieno lentynos,
WiFIRE grilio valdiklis,
Granulių kiekio sensorius,
SuperSmoke režimas,
KeepWarm režimas,
TurboTemp režimas,
Paslėptas riebalų indas,
Mėsos zondas.

Traeger kepsninių priežiūros ir valymo vadovas:
https://grillman.lt/img/cms/TRAEGER-GRILIŲ-PRIEŽIŪRA-IR-VALYMAS.pdf

TFB85WLEC