I-V 10:00 - 18:30, VI 10:00 - 15:00
Ulonų g. 2, Vilnius
Išmanus dviejų zondų termometras Inkbird IBT-2X
Išmanus dviejų zondų termometras Inkbird IBT-2X
Greitas pristatymas
Saugus pirkimas
14 dienų grąžinimo garantija
Garantinis aptarnavimas

Išmanus dviejų zondų termometras Inkbird IBT-2X

Kodas:IBT-2X Prekės ženklas:
Išparduota
Kiekis
34,99 €

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
mokilizingas.lt

PRISTATYMAS

Kurjeriu — per 1-3 d.d.
Perkant kepsninę už 100€ ar daugiau - NEMOKAMAI

Venipak paštomatu
Užsakius už 30€ ar daugiau - NEMOKAMAI 

Atsiėmimas parduotuvėje — NEMOKAMAI
Atsiimkite Ulonų 2, Vilnius per 30 min

INKBIRD IBT-2X Smart yra išmanus belaidis skaitmeninis termometras, kurio dėka kepamo maisto temperatūrą galėsite stebėti ne tik jame, tačiau ir savo išmaniojo telefono ar kompiuterio ekrane. Jums tik reikės pasirinkti kepamo patiekalo rūšį, fiksuoti jo temperatūrą ir termometras Jums praneš, kada maistas bus paruoštas. Tai itin patogu ilgų kepimų metu ar lauke esant šaltam orui, nes prie kepsninės Jums nereikės stovėti ir stebėti kepamo maisto vidinės temperatūros. Termometras prie Jūsų telefono prisijungs per Bluetooth jungtį.

 

Termometras IBT-2X Smart turi LED ekraną ir jo komplektacijoje yra du nerūdijančio plieno zondai, 1 zondo laikiklis. Termometro parametrus galima stebėti išmaniajame įrenginyje, parsisiuntus nemokamą BBQ GO programėlę su temperatūros gidu, galimybe nustatyti individualią temperatūrą ir savo norimam patiekalui, laikmačiu ir įspėjamąja ALARM funkcija, jei temperatūra netikėtai pakiltų ir kt.

 

Termometras veikia su 2 x AAA tipo baterijomis (perkamos atskirai). Veikimo atstumas iki 50 m. Temperatūros diapazonas 0-300 C, temperatūros galima paklaida +-1 C. Meniu kalba: anglų.  

 

Prekei suteikiama 12 mėn. garantija.

IBT-2X

Rekomenduojami aksesuarai