I-V 10:00 - 18:30, VI 10:00 - 15:00
Ulonų g. 2, Vilnius
Elektrinis Peilių Galąstuvas CHEFS CHOICE CC220
Elektrinis Peilių Galąstuvas CHEFS CHOICE CC220
Elektrinis Peilių Galąstuvas CHEFS CHOICE CC220
Elektrinis Peilių Galąstuvas CHEFS CHOICE CC220
Elektrinis Peilių Galąstuvas CHEFS CHOICE CC220
Elektrinis Peilių Galąstuvas CHEFS CHOICE CC220
Greitas pristatymas
Saugus pirkimas
14 dienų grąžinimo garantija
Garantinis aptarnavimas

Elektrinis peilių galąstuvas CHEFS CHOICE CC220

Kodas:520238 Prekės ženklas:
Paskutinė prekė
Kiekis
Liko tik 2 vnt!
69,00 €

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
mokilizingas.lt

PRISTATYMAS

Kurjeriu — per 1-3 d.d.
Perkant kepsninę už 100€ ar daugiau - NEMOKAMAI

Venipak paštomatu
Užsakius už 30€ ar daugiau - NEMOKAMAI 

Atsiėmimas parduotuvėje — NEMOKAMAI
Atsiimkite Ulonų 2, Vilnius per 30 min

Naujasis ir efektyvus trijų etapų Chef’sChoice Diamond Hone® peilių galąstuvas su Hybrid technologija. Modelis 270 yra vienas pažangiausių hibridinių galąstuvų, kuriame dera mūsų pripažinta CrissCross aštrinimo technologija ir elektrinio bei rankinio galandimo etapai. Taip užtikrinama nepriekaištinga tiesių ir dantytų peilių geležčių geometrija ir skustuvo aštrumo ašmenys: buitiniams, virtuviniams, sportiniams ir kišeniniams peiliams. Chef’sChoice CrissCross aštrinimo technologiją giria tiek namų šeimininkės, tiek profesionalūs virėjai dėl jos ypatingai aštrios geležtės.

Deimanto dulkėmis dengti diskeliai kartu užaštrina vidinį ir išorinį geležtės kraštą, taip gaunami nepriekaištingai lygūs ašmenys. Elegantiškos ir tvirtos nerūdijančio plieno peilių kreipiančiosios, du elektriniai etapai  1 su 100% deimantiniais diskeliais greitam ir lengvam geležtės formavimui ir užaštrinimui. 2 etape naudojami ypatingai smulkiomis deimanto dalelėmis dengti diskeliai geležtei nupoliruoti, taip ji tampa aštri lyg skustuvas, tvirtesnė ir patvaresnė. 2 etapas taip pat tinka dantytoms geležtėms galąsti.

Visi Chef’sChoice prietaisai gaminami ir surenkami JAV bendrovėje EdgeCraft Corporation, kuri itin atidžiai kontroliuoja kokybę visose gaminio kūrimo ir gamybos stadijose. Didžioji dalis gamintojo siūlomų virtuvės įrankių aštrinimo sprendimų sukurti paviršių apdorojant deimantinėmis dalelėmis. Tai užtikrina prietaisų patvarumą ir ilgaamžiškumą. Gamintojas yra vienas didžiausių pasaulyje pagal pramoninių deimantų sunaudojimą Chef’sChoice galąstuvų diskeliai su 100 % deimantiniais abrazyvais atrinkti siekiant įrankius pritaikyti sudėtingiems, didelio greičio reikalaujantiems galandimo darbams. Pasaulyje pripažintuose Chef’sChoice Diamond Hone galąstuvuose naudojami diskeliai nepraranda eksploatacinių savybių galandant peilių geležtes didžiuliu 3600 aps./min. greičiu.

Chef’sChoice peilių galąstuvai – išskirtiniai patentuotomis technologijomis, užtikrinančiomis precizišką galandimo rezultatą. Itin tikslios kreipiančiosios užtikrina tikslią galandimo kampo kontrolę bei leidžia formuoti kelių ašmenų briaunas, sukuriant peilio geležtės arką.

Arkos privalumai:
Galandant pašalinama mažiau metalo, kad peilis taptų aštresnis, antrą kartą užtenka galąsti tik ašmenų galiuką
Peilis neploninamas per visą geležtę, todėl išlieka tvirtas
Ašmenų briaunelė nesiriečia – peilis ilgiau išlieka aštrus
Formuojant skirtingų kampų briaunas, galima pritaikyti peilį efektyviausiam tam tikrų produktų pjaustymui. Tai ypač svarbu tiksliam, tvirtam ir gražiam pjūviui.

Chef’sChoice peilių galąstuvai – idealus pasirinkimas vertinantiems kokybę bei ilgaamžį našumą, nesvarbu, kur bebūtų: kulinarinių šedevrų kūrybos erdvėje, medžioklės plotuose ar lauko stovyklavietėje.

Ypatybės:
Tinka visų tipų peiliams galąsti
2 pakopų galandimo sistema
Galandinimo kampas: 20
Įmontuoti peilio prispaudimo elastometrai
Plastikinis korpusas su gumos pagrindu
Variklio galingumas: 44W
Kilmės šalis: JAV
520238
2 Prekės