I-V 10:00 - 18:30, VI 10:00 - 15:00
Ulonų g. 2, Vilnius

Kamado keramikinių kepsninių priedai pažengusiems

   10/23/2020 20:03:13    Komentarai 0
Kamado keramikinių kepsninių priedai pažengusiems

Pramokus kepti kamado kepsnine norisi išbandyti vis sudėtingesnius ir įdomesnius receptus, dažnai tam prireikia ir naujų priedų. Sudarėme sąrašą kokių kamado aksesuarų Jums gali prireikti:

Įkūrėjas – jei tapote fanu ir dažnai naudojate kepsninę – metas pagalvoti apie greitą anglių įkūrimą. Naudodami elektrinį įkūrėją, vos per porą minučių, be vargo įdegsite grilių. Tai sutaupys laiko ir pragreitins procesus.

Picos akmuo ir ližė – picoms kepti Jums prisireiks picos akmens, kuris išlaiko ir paskirto kaitrą, dėl to pica iškepa greičiau ir tolygiau. Paruošus savo tešlą ją geriausia ir lengviausia uždėti su liže.

Ketaus katiliukas arba kazanas – norėdami pagaminti gardų troškinį, plovą ar sriubą turėsite naudoti vieną iš jų. Šiuos indus galite dėti tiesiai ant žarijų, ketus puikiai perduoda karštį, todėl visas paviršius kaista tolygiai. Katiliuko dangtį  apvertus galima naudoti kaip keptuvę ar kepimo plokštumą.

Šalto rūkymo generatorius– naudojant kamado kepsnines įmanomas net ir šaltas rūkymas. Pripildykite generatorių pjuvenomis ir rūkykite pasirinktus produktus net iki 20val be jokios priežiūros!

Keptuvės: paella, mažos keptuvėlės 14cm, didelė ketaus keptuvė – skirtingos keptuvės – skirtingiems patiekalams. Kamado griliuje kuo puikiausiai iškepsite tikrą paella, naudodami tam skirtą keptuvę. Mažos keptuvėlės tiks bulviniams blynams ir kiaušinienėms, o didelės – pyragams ar kitiems gaminiams.

Rūkymo lentutės – natūralios, aromatingos, puikiai tinka rūkyti žuviai, mėsai ir paukštienai. Gaminamas patiekalas dedamas į grilių ant išmirkytos lentelės. Lentutei kaistant, jos aromatas, skonis ir poskoniai perteikiami gaminamam patiekalui. Taip Jūsų patiekalui suteikiamas malonus aromatas ir skonis.

Besisukantis iešmas rotisserie – puikiai pagelbės norint iškepti kebabą, viščiuką ar pjausnį. Padėtas virš kepimo grotelių ir pamažu sukdamas maistą šis iešmas užtikrina tolygų kepimą ir išlaiko mėsą sultingą.

Mėsininko kepimo popierius – įtin kokybiškas, tvirtas, kepimo popierius, skirtas suvynioti mėsą kepimo ir rūkymo metu. Skirtingai nei kepant su folija, popierius ,,kvėpuoja”, praleidžia dūmą, kuris skverbiasi į mėsą, padeda išlaikyti mėsos sultingumą ir apskrusti, susidaryti plutelei. Popierių galima naudoti ir šviežios mėsos suvyniojimui.

Pjaustymo lenta – net vidutinio dydžio brisketas ar šonkauliai netilps ant jūsų standartinės virtuvės lentos, todėl rekomenduojame naudoti aukštos kokybės didelę pjaustymo lentą, kuri taip pat apsaugos jūsų peilius nuo nusidėvėjimo.

Grilinimo krepšys –  daržovėms ir jūros gėrybėms naudojamas krepšys, kuris padeda tolygiau iškepti maistą ir neiškristi pro groteles.

Visi šie siūlomi priedai puikiai tiks visų gamintojų kamado kepsnininems, taip pat mes mielai pakonsultuosime ir padėsime išsirinkti Jums tinkamiausius priedus. Kviečiame drąsiai kreiptis arba atvykti į mūsų parduotuvę Vilniuje!

Related Products

Komentarai ()

Palikite komentarą