I-V 10:00 - 18:30, VI 10:00 - 15:00
Ulonų g. 2, Vilnius
Hibachi
Hibachi
Hibachi
Hibachi
Hibachi
Hibachi
Hibachi
Hibachi
Hibachi
Greitas pristatymas
Saugus pirkimas
14 dienų grąžinimo garantija
Garantinis aptarnavimas

Nešiojama stalo kepsninė Kamado Bono Hibachi

Kodas:TQ0012 Prekės ženklas:
Paskutinė prekė
Atsiimkite šiandien
Kiekis
Liko tik 1 vnt!
99,00 €

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
mokilizingas.lt

PRISTATYMAS

Kurjeriu — per 1-3 d.d.
Perkant kepsninę už 100€ ar daugiau - NEMOKAMAI

Venipak paštomatu
Užsakius už 30€ ar daugiau - NEMOKAMAI 

Atsiėmimas parduotuvėje — NEMOKAMAI
Atsiimkite Ulonų 2, Vilnius per 30 min

Japoniškas Hibachi tipo grilis

Šis kompaktiškas stalo grilis ypač tinka jaukiems, ilgiems pasisėdėjimams lauke, kai norisi, kad visi dalyvautų maisto ruošimo procese. Labai patogu kiekvienam svečiui pasirinkti, ką norėtų išsikepti ir čia pat greitai uždėti ant įkaitusių grotelių gabalėlį jautienos, krevečių iešmelį ar mėgstamą daržovę.
Hibachi taip pat nepamainomas, kai norisi desertui zefyrų ar reikia greitai iškepti nedidelį kiekį maisto, pvz., porą steikų. Kepsninės komplektą sudaro kepsninė, nerūdijančio plieno grotelės, pelenų grotelės ir stovelis.

Kepsninės diametras - 31 cm., grotelių skersmuo 33 cm
Naudoti tik anglis/anglies briketus
Garantija: 2 metai

TQ0012
1 Vienetas
Kamado - tai kepsninės rūšis, kurią įkvėpė senoviniai apvalūs moliniai puodai, rasti Kinijoje daugiau kaip prieš 3000 metų. Nuo to laiko jis evoliucionavo ir ištobulėjo iki populiaraus grilio su dangčiu, temperatūros reguliavimo sistema ir ilgai išliekančia šiluma. Kamado BONO yra pirmaujantis lietuvių sukurtas Kamado kepsninių prekės ženklas, kurį jau pripažino užsienio kepsninių bendruomenės. Be to, tai viena sėkmingiausių ir sparčiausiai augančių įmonių Europoje, kuri "Financial Times 2022" sudarytame sparčiausiai augančių Europos įmonių sąraše užima 168 vietą. "Kamado BONO" siūlo platų "Texas Club" grilio priedų asortimentą, receptų knygas, išskirtines garantijos sąlygas, greitą klientų aptarnavimą ir naujoviškus grilio gaminius, kurie padeda klientams įvaldyti kepimo ant grotelių meną ir populiarinti BBQ kultūrą.

Rekomenduojami aksesuarai