I-V 10:00 - 18:30, VI 10:00 - 15:00
Ulonų g. 2, Vilnius
Ketaus keptuvė WOK "Skottsberg" 34cm
Ketaus keptuvė WOK "Skottsberg" 34cm
Ketaus keptuvė WOK "Skottsberg" 34cm
Ketaus keptuvė WOK "Skottsberg" 34cm
Ketaus keptuvė WOK "Skottsberg" 34cm
Ketaus keptuvė WOK "Skottsberg" 34cm
Greitas pristatymas
Saugus pirkimas
14 dienų grąžinimo garantija
Garantinis aptarnavimas

Ketaus WOK keptuvė Skottsberg 34cm

Kodas:531085 Prekės ženklas:
Atsiimkite šiandien
Kiekis
79,99 €

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
mokilizingas.lt

PRISTATYMAS

Kurjeriu — per 1-3 d.d.
Perkant kepsninę už 100€ ar daugiau - NEMOKAMAI

Venipak paštomatu
Užsakius už 30€ ar daugiau - NEMOKAMAI 

Atsiėmimas parduotuvėje — NEMOKAMAI
Atsiimkite Ulonų 2, Vilnius per 30 min

SKOTTSBERG® – ketaus indai tai tvari ir sveika sintetinių nelipnių dangų alternatyva.

Ši SKOTTSBERG® ketaus wok keptuvė turi daug fantastiškų unikalių savybių. Wok keptuvė iš anksto padengta augaliniu aliejumi, tam kad kepant maistas nepriliptų. Ši keptuvė pagaminta iš lengvos, dilimui atsparios geležies rūdos.

Kodėl verta rinktis ketų ?

Natūralių medžiagų nelimpantis paviršius ir geras šilmumos išlaikymas tai pagrindiniai ketaus keptuvės privalumai. Kai ketus įšyla, jis ilgą laiką išlieka karštas, todėl ir maistas ilgesnį laiką išlieka šiltas.


Ši wok keptuvė greitai įkaista, todėl labai svarbu leisti jai įkaisti lėtai, kad keptuvės dugnas neišsikreiptų. Šios keptuvės rankena yra tuščiavidurė, todėl ji neįkaista ir gali būti lengvai paimama. Taip pat, ši keptuvė gali atlaikyti aukštą temperatūrą, todėl puikiai tinka kepti žuvį, mėsą, bulves, ar azijietiškus patiekalus.  Ši keptuvė yra tvirta ir puikiai tinka naudoti ant bet kokio šilumos šaltinio. Šią keptuvę galima naudoti ir ant indukcinės kaitlentės, atviroje ugnyje ar naudoti orkaitėje (iki 250 ℃).

Keptuvės naudojimas:
Kad maistas nepriliptų prie keptuvės dugno, svarbu atlikti šiuos veiksmus. Prieš pradėdami gaminti, išimkite ingridientus iš šaldytuvo, kad jie sušiltų iki kambario temperatūros. Padėkite keptuvę ant šilumos šaltinio. Lėtai kaitinkite ant mažos ugnies ir tik gerai įkaitinę keptuvę įpilkite aliejaus arba sviesto. Kai naudojate keptuvę pirmą kartą, įsitikinkite, kad naudojate šiek tiek daugiau aliejaus ar sviesto nei įprastai. Kai ingridientai lengvai prilimpa prie keptuvės dugno, palikite juos švelniai kepti, nesistengdami atskirti jų nuo keptuvės dugno. Taip pat galite šiek tiek sumažinti kepimo kaitrą ir ramiai palaukti, kol maistas nebelips prie keptuvės dugno.

Savybės:
Skersmuo: 34cm
Medžiaga: ketus
Netinka plauti indaplovėje
Tinka orkaitėje iki 250 ℃

Svarbu - naudojant ant indukcinių viryklių keptuvę įkaitinti iš lėto. Taip pat nepilti šalto vandens, naudoti produktus kambario temperatūros, kad keptuvę apsaugoti nuo galimo išlinkimo.


531085
4 Prekės