Šis puodas puikiai tinka gaminant troškinius, padažus, sriubas ar kitus garuose ruošiamus patiekalus. Be to, jame galima laisvai išvirti daržoves, mėsą. Išskyrus virimą slėgiu, šis puodas gali atlikti visas funkcijas, kurias atlieka daugiafunkciniai puodai: skrudinti, virti, kepti, troškinti, gruzdinti.
Korpusas pagamintas iš ketaus, todėl išlaiko šilumą ilgiau ir tolygiau nei kiti metalai, jo išorė padengta blizgiu emaliu, o vidus padengtas matiniu emaliu. Matinis emalio sluoksnis apsaugo vidinį paviršių nuo rūdžių ir neleidžia maistui prilipti prie kraštų.
Puodas tinka visų tipų viryklėms ir orkaitėms.
Savybės:
Tūris: 2,5 L
Medžiaga: išorė - ketus, padengtas blizgiu emaliu, vidus - matinis emalis
Puodo viršaus skersmuo: 20 cm
Puodo dugno skersmuo: 16cm
Svoris: 3,93kg