KAMADO Bono Minimo tai kompaktiškas modelis rekomenduojamas mažesnėms žmonių grupėms (iki 5asm.) Puikiai tinka išvykoms į gamtą ar naudoti mažesnėse terasose. Su šiuo modeliu nesunkiai iškepsite 8 burgerius, viščiuką, 4 jautienos antrekotus, 23cm. skersmens picą ar duoną. Kamado kepsninė pagaminta iš karščiui atsparios keramikos ir kitų ugniai atsparių medžiagų. Kepsninės paviršius padengtas blizgia keramine glazūra. Šiuolaikinė keramika ir ugniai atsparios medžiagos apsaugo kepsninę nuo skilinėjimo. Jai suteikiama viso gyvenimo garantija.
Kūrenimas: KAMADO kepsninė yra kurenama tik anglimis. Medžio anglys nepalieka daug pelenų, skirtingai nei anglies briketai jos neturi priemaišų, galinčių pakeisti ar iškreipti gaminamo maisto skonį.
Naudojimas: Keraminė KAMADO kepsninės konstrukcija leidžia ilgai išsaugoti karštį ir pasiekti iki 400 °C kepimo temperatūrą. Taip pat KAMADO kepsninėje galima labai tiksliai reguliuoti oro srautą bei temperatūrą, todėl šio tipo kepsninės yra labai panašios į malkomis kūrenamas krosnis ir jose galima kepti bei skrudinti maistą tokiu pat būdu kaip ir įprastoje orkaitėje. KAMADO kepsninės skirtos ne tik mėsai kepti ar rūkyti, jose galima paruošti picą, sausainius, pyragus ir duoną.
Kepsninės skersmuo 40 cm Grotelių skersmuo 34 cm Svoris 44 kg
KAMADO2
Kamado - tai kepsninės rūšis, kurią įkvėpė senoviniai apvalūs moliniai puodai, rasti Kinijoje daugiau kaip prieš 3000 metų. Nuo to laiko jis evoliucionavo ir ištobulėjo iki populiaraus grilio su dangčiu, temperatūros reguliavimo sistema ir ilgai išliekančia šiluma. Kamado BONO yra pirmaujantis lietuvių sukurtas Kamado kepsninių prekės ženklas, kurį jau pripažino užsienio kepsninių bendruomenės. Be to, tai viena sėkmingiausių ir sparčiausiai augančių įmonių Europoje, kuri "Financial Times 2022" sudarytame sparčiausiai augančių Europos įmonių sąraše užima 168 vietą.
"Kamado BONO" siūlo platų "Texas Club" grilio priedų asortimentą, receptų knygas, išskirtines garantijos sąlygas, greitą klientų aptarnavimą ir naujoviškus grilio gaminius, kurie padeda klientams įvaldyti kepimo ant grotelių meną ir populiarinti BBQ kultūrą.