I-V 10:00 - 18:30, VI 10:00 - 15:00
Ulonų g. 2, Vilnius
Anglinis lauko grilis Kamado Bono Grande Raudonas
Anglinis lauko grilis Kamado Bono Grande Raudonas
Anglinis lauko grilis Kamado Bono Grande Raudonas
Anglinis lauko grilis Kamado Bono Grande Raudonas
Anglinis lauko grilis Kamado Bono Grande Raudonas
Anglinis lauko grilis Kamado Bono Grande Raudonas
Greitas pristatymas
Saugus pirkimas
14 dienų grąžinimo garantija
Garantinis aptarnavimas

Anglinis lauko grilis Kamado Bono Grande Raudonas

Kodas:TQ0023RED Prekės ženklas:
Išparduota
Kiekis
799,00 €

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
mokilizingas.lt

PRISTATYMAS

Kurjeriu — per 1-3 d.d.
Perkant kepsninę už 100€ ar daugiau - NEMOKAMAI

Venipak paštomatu
Užsakius už 30€ ar daugiau - NEMOKAMAI 

Atsiėmimas parduotuvėje — NEMOKAMAI
Atsiimkite Ulonų 2, Vilnius per 30 min

Kamado Bono Grande - didelis modelis, skirtas didelėms žmonių grupėms (10 ir daugiau asm.) Puikiai tinka ir restoranams, barams. Yra ekonomiškas, naudoja mažai anglių, pasižymi lengva vidaus temperatūros kontrole. Turi visas BONO MEDIA funkcijas ir yra itin talpus. Su šiuo modeliu iškepsite 30 mėsainių, 3 kiaulienos mentes, 6 viščiukus, 8 kg kalakutą, 15 jautienos antrekotų, 36 cm skersmens picą. Šis modelis leis mėgautis visais Kamado BONO privalumais, nes jis gali būti komplektuojamas su visais kepsninės priedais ir yra itin talpus. Rūkote žuvį, kepate duoną, skrudinate kepsnį? Kamado Bono GRANDE – nepakeičiamas Jūsų pagalbininkas tiek restorane, tiek namuose. Kamado kepsninė pagaminta iš karščiui atsparios keramikos ir kitų ugniai atsparių medžiagų. Kepsninės paviršius padengtas blizgia keramine glazūra. Šiuolaikinė keramika ir ugniai atsparios medžiagos apsaugo kepsninę nuo skilinėjimo. Jai suteikiama viso gyvenimo garantija.
 
Kūrenimas: KAMADO kepsninė yra kurenama tik anglimis. Medžio anglys nepalieka daug pelenų, skirtingai nei anglies briketai jos neturi priemaišų, galinčių pakeisti ar pakeisti gaminamo maisto skonį.
 
Naudojimas: Keraminė KAMADO kepsninės konstrukcija leidžia ilgai išsaugoti karštį ir pasiekti iki 400 °C kepimo temperatūrą. Taip pat KAMADO kepsninėje galima labai tiksliai reguliuoti oro srautą bei temperatūrą, todėl šio tipo kepsninės yra labai panašios į malkomis kūrenamas krosnis ir jose galima kepti bei skrudinti maistą tokiu pat būdu kaip ir įprastoje orkaitėje. KAMADO kepsninės skirtos ne tik mėsai kepti ar rūkyti, jose galima paruošti picą, sausainius, pyragus ir duoną.
 
Komplektuojama: 2 zonų sistema su karščio deflektoriumi, kepsninės uždangalas, laikiklis vištai kepti bei pelenų valymo įrankis, 
 
Specifikacijos:
Kepsninės skersmuo 59 cm
Grotelių skersmuo 49 cm
Svoris 101 kg
Pakuotės išmatavimai: 0,77 x 0,67 x 0,92 m, 112 kg

 

TQ0023RED
Kamado - tai kepsninės rūšis, kurią įkvėpė senoviniai apvalūs moliniai puodai, rasti Kinijoje daugiau kaip prieš 3000 metų. Nuo to laiko jis evoliucionavo ir ištobulėjo iki populiaraus grilio su dangčiu, temperatūros reguliavimo sistema ir ilgai išliekančia šiluma. Kamado BONO yra pirmaujantis lietuvių sukurtas Kamado kepsninių prekės ženklas, kurį jau pripažino užsienio kepsninių bendruomenės. Be to, tai viena sėkmingiausių ir sparčiausiai augančių įmonių Europoje, kuri "Financial Times 2022" sudarytame sparčiausiai augančių Europos įmonių sąraše užima 168 vietą. "Kamado BONO" siūlo platų "Texas Club" grilio priedų asortimentą, receptų knygas, išskirtines garantijos sąlygas, greitą klientų aptarnavimą ir naujoviškus grilio gaminius, kurie padeda klientams įvaldyti kepimo ant grotelių meną ir populiarinti BBQ kultūrą.

Rekomenduojami aksesuarai